Search found 45 matches

by Xephyr
Sat Sep 26, 2015 2:21 pm
Forum: Bugs
Topic: Refresh crashes the Game Server
Replies: 7
Views: 1466

Re: Refresh crashes the Game Server

Thanks for the help, I was able to fix the issue. I was missing mod values in status.lua and modifier.h. I am betting I will hit more of this issue moving forward as I hit items that don't have mod values, but I should be able to deal with it now.
by Xephyr
Sat Sep 26, 2015 6:24 am
Forum: Bugs
Topic: Refresh crashes the Game Server
Replies: 7
Views: 1466

Re: Refresh crashes the Game Server

Ok, this is what I am getting:

> DSGame-server.exe!CLuaBaseEntity::getMod(lua_State * L) Line 5053 C++

Line 5053 is the following:

DSP_DEBUG_BREAK_IF(lua_isnil(L, 1) || !lua_isnumber(L, 1));




If I am reading that right, there is a nil value being returned. Not sure why.
by Xephyr
Thu Sep 24, 2015 3:34 pm
Forum: Bugs
Topic: Refresh crashes the Game Server
Replies: 7
Views: 1466

Re: Refresh crashes the Game Server

Ok, I ran the game server from inside visual studio and crashed it by casting refresh. I got the error that the program reached a break point. I clicked to Break. Now I am not sure what to post here to really figure out what is wrong. What should I do to dump the data for posting?
by Xephyr
Wed Sep 23, 2015 8:28 pm
Forum: Bugs
Topic: Refresh crashes the Game Server
Replies: 7
Views: 1466

Refresh crashes the Game Server

Just did a pull today. Now any time Refresh is cast the server crashes. Not sure where error logs would be, but since the server crashes nothing is shown in the server window. Anyone else experiencing this? I haven't made any new personal edits, so I don't think anything I did caused this.
by Xephyr
Wed Sep 23, 2015 7:35 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: MOD_BP_DELAY_II
Replies: 2
Views: 1111

Re: MOD_BP_DELAY_II

Awesome, thanks!

Now I just need to fix the Game Server crashing any time I cast Refresh...
by Xephyr
Wed Sep 23, 2015 5:29 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: MOD_BP_DELAY_II
Replies: 2
Views: 1111

MOD_BP_DELAY_II

This variable doesn't look to have been created. I opened modifier.h and found MOD_BP_DELAY, but this is supposed to be a separate value. It looks easy enough to add the line of code, but I don't know what the modID should be or where to find it. Anyone know?
by Xephyr
Wed Sep 23, 2015 5:02 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Mob_Droplist empty query
Replies: 0
Views: 1992

Mob_Droplist empty query

I just updated my server and one of the SQL files that had been updated was mob_droplist. I ran the batch file on the database to create the table and the execution was unsuccessful with a "Query is empty" error. Is anyone else having this issue? I reloaded my old mob_droplist so I can still play, b...
by Xephyr
Mon Aug 10, 2015 5:03 pm
Forum: General Chat
Topic: Traits
Replies: 1
Views: 711

Traits

I was parusing the traits table and noticed that some of the traits have 2 entries and others don't. The easiest example is accuracy bonus for job 11 at level 10. Both entries are for rank 1. Both at level 10. Is there a reason for this? Or is that trait being doubled and the job is getting rank 1 a...
by Xephyr
Fri Jun 19, 2015 8:17 am
Forum: Bugs
Topic: Issues with Dedication wearing off
Replies: 4
Views: 1165

Re: Issues with Dedication wearing off

It does wear off eventually. I wonder if increasing EXP gain on the server extends how long it lasts...it's just odd because it lasts for 9-10 levels across a day and a half. Oh well, it's not THAT big of a deal since my server has increased EXP gains to get to end game content faster anyway.
by Xephyr
Sat Jun 13, 2015 8:23 am
Forum: Bugs
Topic: Issues with Dedication wearing off
Replies: 4
Views: 1165

Issues with Dedication wearing off

After using an EXP ring, the dedication effect never wears off. Is anyone else experiencing this issue? I don't think any alterations I have made should have caused this, but it wasn't an issue I was having before the last time I updated the server.