Search found 136 matches

by altalus
Thu May 12, 2016 3:17 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [solved] cannot connect since last login server changes
Replies: 3
Views: 792

Re: [solved] cannot connect since last login server changes

I had to change the new IP binding in the login configuration file.

That was dumb of me... alright, move on, nothing to see here >.>
by altalus
Thu May 12, 2016 1:27 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [solved] cannot connect since last login server changes
Replies: 3
Views: 792

Re: cannot connect since last login server changes

I cannot recompile, it complains about a missing CL.exe... on a fresh VS community 2015 install... silly VS...

Anyone else with the issue or just me? :-/
by altalus
Thu May 12, 2016 11:13 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [solved] cannot connect since last login server changes
Replies: 3
Views: 792

[solved] cannot connect since last login server changes

So, I was able to connect before, and since the last lobby server changes I cannot anymore. - iptables is empty, so no firewall blocking. - Tried Ashita ffxi-boot and xiloader binaries. I am about to (re)install VS2015 to rebuild xiloader from source but I was wondering if it could be something else...
by altalus
Wed Apr 06, 2016 7:18 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Mobutils::CalculateStats Mob errors on server start
Replies: 0
Views: 783

Mobutils::CalculateStats Mob errors on server start

Hello, Just wanted to check as these does not seems to impact the server at this time but I hate all error messages with a passion :) Would simply like to know if I forgot something or if I can safely ignore these. Thank you ! [06/Apr] [08:22:14][Status] do_init: loading zones[06/Apr] [08:22:36][Err...
by altalus
Tue Aug 25, 2015 10:51 pm
Forum: Server Setup & Guides
Topic: [Fixed] New server, configure complaining about LUA...
Replies: 5
Views: 1495

Re: New server, configure complaining about LUA...

Ok... I have no idea what I have done but after a few package tests I was able to get the autogen to redo a valid configure and now it compile... figures lol :)
by altalus
Tue Aug 25, 2015 12:26 pm
Forum: Server Setup & Guides
Topic: [Fixed] New server, configure complaining about LUA...
Replies: 5
Views: 1495

Re: New server, configure complaining about LUA...

In case this can help... guillaume@hades:~/Vejiitasei$ sudo dpkg -l "*lua*" Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold | Status=Not/Inst/Conf-files/Unpacked/halF-conf/Half-inst/trig-aWait/Trig-pend |/ Err?=(none)/Reinst-required (Status,Err: uppercase=bad) ||/ Name Version Architecture Description ++...
by altalus
Tue Aug 25, 2015 12:35 am
Forum: Server Setup & Guides
Topic: [Fixed] New server, configure complaining about LUA...
Replies: 5
Views: 1495

Re: New server, configure complaining about LUA...

I'm pretty sure it is my server missing something, simply not finding it :)

Ubuntu 14.10.
by altalus
Tue Aug 25, 2015 12:20 am
Forum: Server Setup & Guides
Topic: [Fixed] New server, configure complaining about LUA...
Replies: 5
Views: 1495

[Fixed] New server, configure complaining about LUA...

Code: Select all

./configure: line 5025: syntax error near unexpected token `LUA,'
./configure: line 5025: `PKG_CHECK_MODULES(LUA, luajit, , PKG_CHECK_MODULES(LUA, lua5.1 >= 0.25))'
Now I installed liblua5.1-0-dev, liblua5.1-0, luajit-5.1-dev but still seems to have the issue...
by altalus
Sat May 23, 2015 5:02 pm
Forum: General Chat
Topic: Ashita v2 -- Open Discussions (Your feedback is wanted!)
Replies: 19
Views: 36080

Re: Ashita v2 -- Open Discussions (Your feedback is wanted!)

Hey Atom0s, now that FFEVO.net is down, where, if you have updated it, can we have the new version of FFACE ? :)
by altalus
Fri Apr 24, 2015 7:31 am
Forum: Server Setup & Guides
Topic: [fixed] src/login/login_auth.cpp
Replies: 2
Views: 701

Re: src/login/login_auth.cpp - string compile error on Linux

Indeed, next time it will be a github issue.

Thank you for the fix, appreciate it :)