[solved] cannot connect since last login server changes

Can't get the client or server set up? Ask here!
We're on Discord! https://discord.gg/4dgAzfC
Post Reply
altalus
Posts: 136
Joined: Wed Nov 14, 2012 8:31 pm
Location: Montreal Qc, CAN

[solved] cannot connect since last login server changes

Post by altalus » Thu May 12, 2016 11:13 am

So, I was able to connect before, and since the last lobby server changes I cannot anymore.

- iptables is empty, so no firewall blocking.
- Tried Ashita ffxi-boot and xiloader binaries.

I am about to (re)install VS2015 to rebuild xiloader from source but I was wondering if it could be something else ? :)

Server seems to be started properly.

Code: Select all

[12/May 11:56][Status] The login-server-auth is ready (Server is listening on the port 54231).

[12/May 11:56][Status] The login-server-lobbydata is ready (Server is listening on the port 54230).

[12/May 11:56][Status] The login-server-lobbyview is ready (Server is listening on the port 54001).

[12/May 11:56][Status] The login-server is ready to work...
Last edited by altalus on Thu May 12, 2016 3:16 pm, edited 1 time in total.

altalus
Posts: 136
Joined: Wed Nov 14, 2012 8:31 pm
Location: Montreal Qc, CAN

Re: cannot connect since last login server changes

Post by altalus » Thu May 12, 2016 1:27 pm

I cannot recompile, it complains about a missing CL.exe... on a fresh VS community 2015 install... silly VS...

Anyone else with the issue or just me? :-/

altalus
Posts: 136
Joined: Wed Nov 14, 2012 8:31 pm
Location: Montreal Qc, CAN

Re: [solved] cannot connect since last login server changes

Post by altalus » Thu May 12, 2016 3:17 pm

I had to change the new IP binding in the login configuration file.

That was dumb of me... alright, move on, nothing to see here >.>

MasterGwuryn
Posts: 18
Joined: Sat Sep 19, 2015 5:44 am

Re: [solved] cannot connect since last login server changes

Post by MasterGwuryn » Sat May 14, 2016 5:25 am

sorry how did you solve this in the end as i am having the same issue

Post Reply