View unanswered posts | View active topics It is currently Sat May 26, 2018 6:33 am

Forum rules


POST BUG REPORTS HERE: https://github.com/DarkstarProject/darkstar/issues

Try to keep the noise down on the reports on github, emails go out for every post on a bug report. :-)



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Character equipment 
Author Message

Joined: Sat Feb 03, 2018 9:30 pm
Posts: 1
Hey, I've just recently set up my own private server to play FFXI and I've run into a somewhat leaving issue.
Usually I would try to figure this one out myself but I'm actually really stumped on how to solve it.

My server runs, starts up, get through passed the character creation but whenever I've tried equipping the starting gear upon loading in it just does absolutely nothing. Doesn't even equip.
I cleaned and rebuilt the server again, reloaded the server etc. Got to the loading up of my character and now all I can equip is the armour and nothing else. Weapons don't show as equiped or even on my character. Neither does the starting ring.

Have I messed up somewhere or is this a simple solution and I'm just a straight up newbie out of his depth here.

Thanks in advance.


Sat Feb 03, 2018 9:42 pm
Profile

Joined: Mon Jan 15, 2018 9:20 am
Posts: 44
It would help if you listed the steps you took in creating the database and servers, I'm sure. I don't know much to troubleshoot remotely, but if I had to guess, it sounds like it's not reading the database.


Sun Feb 04, 2018 3:14 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.


Flag Counter