Question on some bugs i found.

Bug reports go here: https://github.com/DarkstarProject/darkstar/issues

Just talk about them here please.
Forum rules
POST BUG REPORTS HERE: https://github.com/DarkstarProject/darkstar/issues

Try to keep the noise down on the reports on github, emails go out for every post on a bug report. :-)
Post Reply
PMad
Posts: 11
Joined: Mon Jul 09, 2018 12:14 am

Question on some bugs i found.

Post by PMad » Tue Jul 17, 2018 5:04 pm

Here's a few of the bugs i found, i was wondering if these are issues on my end, or something that should be reported?

* /tell does not work. It appears to work on the person sending the /tell, but the recipient sees nothing.
* Just like above, /party (/p) is not working. From the person sending a message, it appears to work but nobody else can see anything.
* When creating a new party, the list doesn't update to show you in a party until somebody zones, then it updates for everyone.

I've only tested theses things with 2 people.

User avatar
Zynjec
Posts: 9
Joined: Sun Nov 19, 2017 7:25 pm

Re: Question on some bugs i found.

Post by Zynjec » Tue Jul 17, 2018 11:09 pm

Sounds like DSSearch isn't running, or configured incorrectly.

User avatar
TeoTwawki
Developer
Posts: 516
Joined: Mon Jul 15, 2013 9:50 pm
Contact:

Re: Question on some bugs i found.

Post by TeoTwawki » Fri Jul 20, 2018 11:58 pm

Sounds like DSSearch isn't running, or configured incorrectly.
Another possibility is using the ancient bootmod instead of xiloader. Not sure what exactly but the older bootmod screws up on anything related to search server. xiloader off our github and the one packed with ashita both work fine, with anything older searches and player will not work.
Hi, I run The Demiurge server.

Code: Select all

PLS USE [code]CODE TAGS[/code] WHEN POSTING CODE
Image
Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live. - Martin Golding
DO NOT PRIVATE MESSAGE ME ABOUT BUGS

Post Reply