Uleguerand Range bad area??

Bug reports go here: https://github.com/DarkstarProject/darkstar/issues

Just talk about them here please.
Forum rules
POST BUG REPORTS HERE: https://github.com/DarkstarProject/darkstar/issues

Try to keep the noise down on the reports on github, emails go out for every post on a bug report. :-)
Post Reply
shorty
Posts: 4
Joined: Wed Aug 08, 2012 5:17 pm

Uleguerand Range bad area??

Post by shorty » Wed Aug 08, 2012 5:22 pm

i walked in and zoned into that area but it won't load and causes windower to crash. i restarted the program but still will not allow me to get on my character. i started a mule and loaded on np.

User avatar
whasf
Site Admin
Posts: 1294
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:11 pm

Re: Uleguerand Range bad area??

Post by whasf » Wed Aug 08, 2012 5:38 pm

Are you on the official test server? Come on IRC so we can help you troubleshoot in real-time
-- Whasf

shorty
Posts: 4
Joined: Wed Aug 08, 2012 5:17 pm

Re: Uleguerand Range bad area??

Post by shorty » Wed Aug 08, 2012 5:42 pm

srry i thought i was in there.

is this the right address?

http://46.38.63.32/faq.php

?

bluekirby0
Developer
Posts: 707
Joined: Sun Jul 22, 2012 12:11 am

Re: Uleguerand Range bad area??

Post by bluekirby0 » Wed Aug 08, 2012 9:04 pm

If you have problems zoning into Uleguerand Range, Bibiki Bay, or Attowha Chasm, chances are you don't have "Chains of Promathia" installed. Either install CoP and redo your client update, or ask a server admin to move your character and don't attempt to access those zones any longer.

Post Reply