delivery_box table missing

Bug reports go here: https://github.com/DarkstarProject/darkstar/issues

Just talk about them here please.
Forum rules
POST BUG REPORTS HERE: https://github.com/DarkstarProject/darkstar/issues

Try to keep the noise down on the reports on github, emails go out for every post on a bug report. :-)
Post Reply
MVM1787
Posts: 3
Joined: Sat May 18, 2019 2:31 pm
Location: Indio, California

delivery_box table missing

Post by MVM1787 » Sat May 18, 2019 2:35 pm

so yea, when i downloaded your source that you gave out, there was a table missing and i cant install all my triggers with that table being gone.
Screenshot (51).png

User avatar
whasf
Site Admin
Posts: 1287
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:11 pm

Re: delivery_box table missing

Post by whasf » Sun May 19, 2019 7:53 am

Yeah there is! You must have forgot to run that sql file.

https://github.com/DarkstarProject/dark ... ry_box.sql
-- Whasf

MVM1787
Posts: 3
Joined: Sat May 18, 2019 2:31 pm
Location: Indio, California

Re: delivery_box table missing

Post by MVM1787 » Sun May 19, 2019 6:53 pm

whasf wrote:
Sun May 19, 2019 7:53 am
Yeah there is! You must have forgot to run that sql file.

https://github.com/DarkstarProject/dark ... ry_box.sql
Screenshot (52).png
thats why i dont have the table lol, it gives an error when i try to load the SQL. i might just make a new one with what you gave me to see if that helps.

MVM1787
Posts: 3
Joined: Sat May 18, 2019 2:31 pm
Location: Indio, California

Re: delivery_box table missing

Post by MVM1787 » Sun May 19, 2019 7:10 pm

fixed the Delivery_box issue, now im having an issue with the three servers login, giving me error about character set
Screenshot (55).png
Screenshot (54).png
Screenshot (53).png

Post Reply