Level Sync

tazm
Posts: 38
Joined: Fri Jun 28, 2013 12:40 am

Re: Level Sync

Post by tazm » Sat Jul 13, 2013 3:06 pm

Can someone give me a 2 min rundown on how to make an lua file for level sync to make it take all armor off and u have to buy new armor?

User avatar
kjLotus
Lead Developer
Posts: 1813
Joined: Sun Jul 22, 2012 2:16 pm

Re: Level Sync

Post by kjLotus » Sat Jul 13, 2013 3:44 pm

tazm wrote:Can someone give me a 2 min rundown on how to make an lua file for level sync to make it take all armor off and u have to buy new armor?
it would be a core function, not a script

tazm
Posts: 38
Joined: Fri Jun 28, 2013 12:40 am

Re: Level Sync

Post by tazm » Sat Jul 13, 2013 3:52 pm

just wanna know how to do it as we already know that lvl sync is in the game how do i make it bring my lvl down to another charc strip my armor of course ill have to buy new armor but it will be easier to help other people lvl up or is it even possible to do?

bluekirby0
Developer
Posts: 707
Joined: Sun Jul 22, 2012 12:11 am

Re: Level Sync

Post by bluekirby0 » Sat Jul 13, 2013 8:22 pm

I already said its doable but in the time it would take for me to explain how to do it I could fix 3 bugs.

User avatar
kjLotus
Lead Developer
Posts: 1813
Joined: Sun Jul 22, 2012 2:16 pm

Re: Level Sync

Post by kjLotus » Sat Jul 13, 2013 10:49 pm

tazm wrote:just wanna know how to do it as we already know that lvl sync is in the game how do i make it bring my lvl down to another charc strip my armor of course ill have to buy new armor but it will be easier to help other people lvl up or is it even possible to do?
ready how levelRestriction works in lua_baseentity.cpp and copy that logic to where it would be applied in packet_system.cpp (assuming the packet is even set up)

Cyprus
Posts: 53
Joined: Sat Sep 06, 2014 10:54 pm

Re: Level Sync

Post by Cyprus » Mon Sep 29, 2014 3:34 pm

Digging around the forums I noticed that in November of last year, Level Sync was turned on in the Old School server (for testing purposes from what I could gather). Was curious what the outcome was for this in regards to bugs & whatnot & how to implement it into my server if it worked well enough.

User avatar
kjLotus
Lead Developer
Posts: 1813
Joined: Sun Jul 22, 2012 2:16 pm

Re: Level Sync

Post by kjLotus » Mon Sep 29, 2014 3:54 pm

Cyprus wrote:Digging around the forums I noticed that in November of last year, Level Sync was turned on in the Old School server (for testing purposes from what I could gather). Was curious what the outcome was for this in regards to bugs & whatnot & how to implement it into my server if it worked well enough.
it's already implemented

edit: my mistake, you have to enable it in map_darkstar.conf

Cyprus
Posts: 53
Joined: Sat Sep 06, 2014 10:54 pm

Re: Level Sync

Post by Cyprus » Tue Sep 30, 2014 8:23 am

Oh awesome, I was assuming that it wasn't available since it didn't work on my server. I assume that I just change the value from 0 to 1 then reboot server yes? Gonna go change that as soon as I get home! Thanks!

*EDIT* Looking at the conf file in github, I notice the setting to have level cap in CoP battlefields as well. Is this turned on by default? I'm assuming the 1 means it's enabled. I would hate to roll into the battlefield & overpower it lol.

User avatar
kjLotus
Lead Developer
Posts: 1813
Joined: Sun Jul 22, 2012 2:16 pm

Re: Level Sync

Post by kjLotus » Tue Sep 30, 2014 1:25 pm

yes and whatever you see on github is the default (CoP is level capped by default)

Cyprus
Posts: 53
Joined: Sat Sep 06, 2014 10:54 pm

Re: Level Sync

Post by Cyprus » Tue Sep 30, 2014 2:06 pm

Awesome, thanks again!

Post Reply