To my friends on Old-School - Brutality

For discussions on the public old-school server
rolanberry
Posts: 11
Joined: Wed Dec 10, 2014 8:41 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by rolanberry » Thu Dec 11, 2014 11:06 pm

Oh, the IP address is actually oldschool.dspt.info, got it

rolanberry
Posts: 11
Joined: Wed Dec 10, 2014 8:41 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by rolanberry » Thu Dec 11, 2014 11:15 pm

I'm getting Error-3331 when trying to login to Oldschool. I do not get any errors trying to login to the Test server.

rolanberry
Posts: 11
Joined: Wed Dec 10, 2014 8:41 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by rolanberry » Fri Dec 12, 2014 7:50 am

Could this problem be due to what Whasf mentioned, that I needed to reset my accounts' passwords?

rolanberry
Posts: 11
Joined: Wed Dec 10, 2014 8:41 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by rolanberry » Fri Dec 12, 2014 8:44 pm

Well, trying to create a new account on Oldschool yields the same 3331 error, so I don't think it is a password-reset issue.

Is the test server's and oldschool's revision the same?

User avatar
kjLotus
Lead Developer
Posts: 1813
Joined: Sun Jul 22, 2012 2:16 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by kjLotus » Fri Dec 12, 2014 10:10 pm

the server looks fine, i logged on without issue

make sure your ashita and ffxi client are fully up to date

rolanberry
Posts: 11
Joined: Wed Dec 10, 2014 8:41 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by rolanberry » Fri Dec 12, 2014 10:19 pm

Ashita and FFXI clients are up-to-date.

And I am able to login to Whasf's test server, but unable to login to Old-school.

rolanberry
Posts: 11
Joined: Wed Dec 10, 2014 8:41 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by rolanberry » Fri Dec 12, 2014 10:19 pm

Have you seen Bruta recently?

User avatar
kjLotus
Lead Developer
Posts: 1813
Joined: Sun Jul 22, 2012 2:16 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by kjLotus » Fri Dec 12, 2014 11:11 pm

no, not in many months really

rolanberry
Posts: 11
Joined: Wed Dec 10, 2014 8:41 pm

Re: To my friends on Old-School - Brutality

Post by rolanberry » Sat Dec 13, 2014 7:17 am

Well, I re-copy-pasta'd the patch download from the setup guide, and re-checked files on POL, and that seemed to have fixed it, able to login to Oldschool now.

Post Reply