Ashita stopped working

Can't get the client or server set up? Ask here!
We're on Discord! https://discord.gg/4dgAzfC
Post Reply
Magiknight
Posts: 147
Joined: Tue Sep 04, 2012 12:42 am

Ashita stopped working

Post by Magiknight » Wed Sep 16, 2015 4:43 pm

When I try to launch any server from Ashita 2.2.0.7 it says "Failed to inject into playonline."

I don't think I changed anything from when I tried to play last time. What gives?

User avatar
tabitaru
Posts: 99
Joined: Sun Apr 12, 2015 4:49 am

Re: Ashita stopped working

Post by tabitaru » Thu Sep 17, 2015 12:27 am

!
Last edited by tabitaru on Sun Oct 18, 2015 6:57 am, edited 1 time in total.

User avatar
tabitaru
Posts: 99
Joined: Sun Apr 12, 2015 4:49 am

Re: Ashita stopped working

Post by tabitaru » Thu Sep 17, 2015 2:27 am

!
Last edited by tabitaru on Sun Oct 18, 2015 6:57 am, edited 1 time in total.

anthem
Posts: 8
Joined: Thu Dec 19, 2013 3:01 pm

Re: Ashita stopped working

Post by anthem » Thu Sep 17, 2015 10:43 am

I have the same problem today. wtf. i hate when something is updated and doesnt have to be.
im going to try rolling ashita back i guess, because im getting an mscvp140 error and have no
idea where the file goes. frustrating.

User avatar
tabitaru
Posts: 99
Joined: Sun Apr 12, 2015 4:49 am

Re: Ashita stopped working

Post by tabitaru » Thu Sep 17, 2015 10:45 am

!
Last edited by tabitaru on Sun Oct 18, 2015 6:57 am, edited 1 time in total.

User avatar
kjLotus
Special Guest
Posts: 1813
Joined: Sun Jul 22, 2012 2:16 pm

Re: Ashita stopped working

Post by kjLotus » Thu Sep 17, 2015 6:37 pm

anthem wrote:im getting an mscvp140 error
https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=48145

Delaide
Posts: 477
Joined: Sat Jun 14, 2014 8:58 am

Re: Ashita stopped working

Post by Delaide » Thu Sep 17, 2015 11:01 pm

Ashita has been recompiled using the 2015 studio, so, install the software at KJ's link. Your VS 2013 will not work for running Ashita.

Selius
Posts: 15
Joined: Fri Jan 24, 2014 11:21 pm

Re: Ashita stopped working

Post by Selius » Fri Sep 18, 2015 4:16 am

do you know why it would start putting gibberish letters for the 1st 4 letters of a character's name and display the wrong items equipped?

this is with style lock turned off
Attachments
what.jpg

Altreer
Posts: 15
Joined: Wed Nov 06, 2013 7:27 am

Re: Ashita stopped working

Post by Altreer » Fri Sep 18, 2015 5:34 am

Selius wrote:do you know why it would start putting gibberish letters for the 1st 4 letters of a character's name and display the wrong items equipped?

this is with style lock turned off
That may be related to the recent update on Sept 16th. They might have changed something with character animations and appearances that is causing display problems.

Magiknight
Posts: 147
Joined: Tue Sep 04, 2012 12:42 am

Re: Ashita stopped working

Post by Magiknight » Sat Sep 19, 2015 12:53 am

Since updating the visual c++ redistributal for visual studio I'm told to update pol every time I log into ashita.

Post Reply