Crash on @Zone command

Can't get the client or server set up? Ask here!
We're on Discord! https://discord.gg/4dgAzfC
Crystan
Posts: 26
Joined: Thu Apr 13, 2017 6:12 am

Re: Crash on @Zone command

Post by Crystan » Sat Mar 17, 2018 4:17 am

Just an update.

Still have no gpu for server unit so still can't make my shiny new server... so I tried zone command again trying to figure it out... only new thing I saw was in MYSQL log when I typed thr command in game.. it came up with this;

21:38:34, 0, Warning, TIMESTAMP with implicit DEFAULT value is deprecated. Please use --explicit_defaults_for_timestamp server option (see documentation for more details)

21:38:34, 0, Warning, 'NO_ZERO_DATE', 'NO_ZERO_IN_DATE' and 'ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO' sql modes should be used with strict mode. They will be merged with strict mode in a future release

Does this have anything to do with it?

User avatar
whasf
Site Admin
Posts: 1300
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:11 pm

Re: Crash on @Zone command

Post by whasf » Sat Mar 17, 2018 10:04 am

Nah that's just a warning not an error. Also, yay MySQL for deprecating commands!
-- Whasf

Crystan
Posts: 26
Joined: Thu Apr 13, 2017 6:12 am

Re: Crash on @Zone command

Post by Crystan » Wed Apr 24, 2019 5:04 am

It has been a awhile...

Dont' suppose anyone has any more information on this have they? Still crashing and with the trasport system on mine still squiff, making it hard for my buddy to play. I have to keep jumping on and giving him teleports...

“Got an error reading communication packet” <- could it be his as well? Its only the @Zone command that crashes it.

User avatar
whasf
Site Admin
Posts: 1300
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:11 pm

Re: Crash on @Zone command

Post by whasf » Wed Apr 24, 2019 9:02 am

Are you running a current pull of master (or stable)? We haven't had any other reports, it may be due to any custom work you have, or missing database or core updates.
-- Whasf

Crystan
Posts: 26
Joined: Thu Apr 13, 2017 6:12 am

Re: Crash on @Zone command

Post by Crystan » Wed Apr 24, 2019 1:03 pm

Possibly. Im still working on the expansion. But odd how the zone command is only one playing up...

Might have to update the server files or just commands and see if it works

Post Reply